DUMPA DIN KILLE

09.04.2018 kl. 15:14

Tjena, länge sen sist igen. Jag har lixom ofta lust att skriva av mig lite här på bloggis men egentligen inget intressant att skriva om. Känns som att jag bara oversharear vad jag än skriver, men sån är jag ju irl också så allt annat vore väl falsk marknadsföring? 

Ska vi ta en liten recap på livet då? Senast jag bloggade sådär aktivt var ju typ för över ett år sedan, och nu i april börjar det ju också vara ett år sen jag blev singel. Ändå stolt över det, men nu börjar det ju bli vår och det är ju lixom common knowledge att alla pojkar blir lite snyggare till våren så ska nog bli lite försiktigare nu hade jag tänkt. Jag tror ändå att jag verkligen behövt dethär länge, har lixom haft så mycket tid till annat nu, plötsligt blev jag typ hundra gånger närmare med flera av mina vänner och har fått en hel drös nya vänner sen dess. Har vågat sätta mig i helt nya obekanta situationer och lärt mig massor om mig själv. 

Under tiden jag har varit borta har det ju hänt en del grejer, jag ser till och med annorlunda ut nu. Plötsligt klippte jag pannlugg och tatuerade mig till exempel. Och så har jag gått runt i rött rött rött rött rött.

Det som är på gång just nu är ju främst slutarbetet, själva arbetet är klart och ska hämtas från tryck snart, men presentationer och utställning planeras i full fart. Att bli klar känns mest skönt men också lite sorgligt. Kommer bli underbart att få lämna Jeppis bakom mig, men kommer ändå sakna dom jag lärt känna under mina fyra år där.

Mina framtidsplaner ska ni inte fråga om, jag har inte ens ett jobb till sommaren ännu, men vill liksom supergärna vara i Mariehamn denhär sommarn. Tror det är lugnet och idyllen som lockar och att få komma bort från allt en stund, för sen vill jag nog tillbaks till någon lite större stad i allafall. 

Har också inplanerat en liten Berlinresa i maj, så tips i staden tages emot! Ska gå på typo-seminariet i år igen, i fjol var det ju super så har stora förväntningar.

Ses igen i framtiden! Om det blir i morgon eller om ett år återstår att se!

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy