Mitt notesarkiv

29.03.2018 kl. 13:29

Tja! Länge sen sist. Satt och scrollade bland mina notes en natt och insåg att det nog är mitt bästa ställe att samla på minnen. Notes är lite som en dagbok för mig, appen fylls av allt från dörrkoder till to do listor till textmeddelanden jag vill skicka till någon men inte vågar till funderingar jag haft på natten. Därför ska jag dela med mig av några fina. Vill gärna se era också, notes är typ det bästa jag vet.

 

Vi börjar med en hundras jag blev kär i på en hundutställning och en låt som får mig att känna saker.

 

- Textrad ur låt jag relaterar till, dansa fastän hjärtat brister!

- Calatheor var den stora innegrejen på växtgäris under den här tiden, skrev upp namnet på en fin jag ville ha men köpte den aldrig. 

 

- En dröm jag hade som måste ha varit sjukt bra då jag valde att skriva upp storyn kl 5:18, minns dock inte mer hur nånting hänger ihop.

- Gjorde en liten bucketlist för förra sommaren(ska nog göra en till i år också). Jag tatuerade mig inte på sommaren, utan först på vintern. Jag reste till Sverige två gånger, Göteborg och Stockholm. Detdär med seglandet är lite tveksamt, men visst, jag seglade i typ en timme. Sen gjorde jag en superbra roadtrip med ett par vänner så den punkten vann!! 

- Kloka ord av Oliver Jeffers på Typotalks i Berlin!

- Hade det lite jobbigt i hjärnan och hjärtat i juni, det här var det bästa sättet att förklara hur det kändes.

 

- Säg det snabbt så låter det som beatboxning, typ

- Kombo av att vara överdramatisk, full och ha resefeber.

 

- Hörde denhär låten på en julfest och ba insåg: "I, I got a new life, you would hardly recognize me. I'm so glad, how could a person like me care for you? Why do I bother, when you're not the one for me. Is enough enough?" Och så klippte jag nån tråd där typ.

- Min senaste note. Dethär är typ saker som brukar hända innan jag somnar. Nån annan som kan relatera?

Kommentarer (3)
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA05.04.18 kl. 12:17
Älskarrrr din röda outfit!
Ronette24.04.18 kl. 11:56
Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.
KRISTINA 29.11.18 kl. 23:52

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy