Livskris

28.11.2017 kl. 14:22

Länge sen sist! Så vad har hänt sen senast? Nå, jag har i allafall flyttat två gånger, först från Vasa ner till mitt flickrum i Borgå, och sen upp till Jakobstad. Jag har jobbat som grafiker på tidning, äntligen hittat en träningsform som passar mig (pole dance), varit ledig tre veckor i streck (aldrig mer!!), flyttat in i en etta tillsammans med Panda, fortsatt med studierna, börjat planera slutarbete och livskrisat som aldrig förr. 

Och just nu är jag bara så skoltrött och omotiverad man bara kan bli. Känner mig så klar med Jeppis. För ända sedan juni i år har jag jobbat non-stop, som grafiker, precis som jag vill. Och att sedan plötsligt komma tillbaka till skolan och påhittade uppgifter om påhittade företag. Det känns så onödigt. Så omotiverande. Jag har skitit i deadlines för jag vet att jag kommer igenom kursen ändå, jag har prioriterat allt före skolan. Allt från freelancejobb till fester till att ligga under täcket ett helt veckoslut och kolla på youtubeklipp. 

Känner en liten rädsla för att bli klar med studierna och kastas ut i det riktiga arbetslivet, samtidigt som jag längtar till nånting som inte känns så tillfälligt. Ett fast jobb, egen lägenhet, egen båt.
Varför ska det vara så svårt att bara leva i nuet??

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
De ligger i mänskans natur att sträva vidare, utvecklas, utveckla, villa vidare. En överlevnadsinstinkt ???? fast man e hur stadgad vill man vidare, bygga på på live å va man har ☺ de brukar ja tänka på när de börjar vara för många vill de ena å vill de andra ????
Ida28.11.17 kl. 21:01
åh. hoppas att allt går bra och att du efter examen sen får jobba med prick det du vill
Ellen29.11.17 kl. 22:58

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer