Livskris

28.11.2017 kl. 14:22

Länge sen sist! Så vad har hänt sen senast? Nå, jag har i allafall flyttat två gånger, först från Vasa ner till mitt flickrum i Borgå, och sen upp till Jakobstad. Jag har jobbat som grafiker på tidning, äntligen hittat en träningsform som passar mig (pole dance), varit ledig tre veckor i streck (aldrig mer!!), flyttat in i en etta tillsammans med Panda, fortsatt med studierna, börjat planera slutarbete och livskrisat som aldrig förr. 

Och just nu är jag bara så skoltrött och omotiverad man bara kan bli. Känner mig så klar med Jeppis. För ända sedan juni i år har jag jobbat non-stop, som grafiker, precis som jag vill. Och att sedan plötsligt komma tillbaka till skolan och påhittade uppgifter om påhittade företag. Det känns så onödigt. Så omotiverande. Jag har skitit i deadlines för jag vet att jag kommer igenom kursen ändå, jag har prioriterat allt före skolan. Allt från freelancejobb till fester till att ligga under täcket ett helt veckoslut och kolla på youtubeklipp. 

Känner en liten rädsla för att bli klar med studierna och kastas ut i det riktiga arbetslivet, samtidigt som jag längtar till nånting som inte känns så tillfälligt. Ett fast jobb, egen lägenhet, egen båt.
Varför ska det vara så svårt att bara leva i nuet??

Kommentarer (3)
De ligger i mänskans natur att sträva vidare, utvecklas, utveckla, villa vidare. En överlevnadsinstinkt ???? fast man e hur stadgad vill man vidare, bygga på på live å va man har ☺ de brukar ja tänka på när de börjar vara för många vill de ena å vill de andra ????
Ida28.11.17 kl. 21:01
åh. hoppas att allt går bra och att du efter examen sen får jobba med prick det du vill
Ellen29.11.17 kl. 22:58
Jag vill informera er alla om att det finns en stavhjul som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag tappade min pojkvän, jag krävde hjälp tills jag hittade wealthylovespell@gmail.com En stor stava caster, Och han kastade en kärlek för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka på bara 24 timmar efter att trollformeln har gjorts. 24 timmar senare ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har ringt mig de senaste två veckorna nu och ber om ursäkt för hjärtbrottet och sa till mig att han är redo att vara mitt bakben tills resten av hans liv med mig. DR. WEALTHY släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att föreställa sig hur mycket kärlek vi har tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min förlovade lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vårt uppbrott. Så därför lovade jag att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack till DR.WEALTHY för det överdrivna arbete som han har gjort för mig. Här är hans e-postadress wealthylovespell@gmail.com eller du Whatsapp honom. + 2348105150446
Stacy24.07.19 kl. 19:42

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy