Livskris

Publicerad 28.11.2017 kl. 14:22

Länge sen sist! Så vad har hänt sen senast? Nå, jag har i allafall flyttat två gånger, först från Vasa ner till mitt flickrum i Borgå, och sen upp till Jakobstad. Jag har jobbat som grafiker på tidning, äntligen hittat en träningsform som passar mig (pole dance), varit ledig tre veckor i streck (aldrig mer!!), flyttat in i en etta tillsammans med Panda, fortsatt med studierna, börjat planera slutarbete och livskrisat som aldrig förr. 

Och just nu är jag bara så skoltrött och omotiverad man bara kan bli. Känner mig så klar med Jeppis. För ända sedan juni i år har jag jobbat non-stop, som grafiker, precis som jag vill. Och att sedan plötsligt komma tillbaka till skolan och påhittade uppgifter om påhittade företag. Det känns så onödigt. Så omotiverande. Jag har skitit i deadlines för jag vet att jag kommer igenom kursen ändå, jag har prioriterat allt före skolan. Allt från freelancejobb till fester till att ligga under täcket ett helt veckoslut och kolla på youtubeklipp. 

Känner en liten rädsla för att bli klar med studierna och kastas ut i det riktiga arbetslivet, samtidigt som jag längtar till nånting som inte känns så tillfälligt. Ett fast jobb, egen lägenhet, egen båt.
Varför ska det vara så svårt att bara leva i nuet??

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
De ligger i mänskans natur att sträva vidare, utvecklas, utveckla, villa vidare. En överlevnadsinstinkt ???? fast man e hur stadgad vill man vidare, bygga på på live å va man har ☺ de brukar ja tänka på när de börjar vara för många vill de ena å vill de andra ????
Ida28.11.17 kl. 21:01
åh. hoppas att allt går bra och att du efter examen sen får jobba med prick det du vill
Ellen29.11.17 kl. 22:58
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA20.01.18 kl. 02:14
Hello everyone it really worked and I am proud to testify too. I saw a post about how a lady was reunited with her husband and I decided to try this Doctor who helped her because my relationship was failing. Although I never believed in spiritual work. I reluctantly tried it because I was desperate, but to my great surprise this Doctor helped me and my relationship is now perfect just as he told me my husband now treats me like a queen, even when he Had said before that he does not love me anymore. Well, I can not say much but if you are going through difficulties in your relationship here is the email drogunduspellcaster@gmail.com your partner will definitely return to you.
Johanna26.01.18 kl. 12:29
Jag vill dela mitt vittnesbörd till er alla. Jag blev gift med min man för ungefär 2 år sedan börjar vi ha problem hemma som vi slutar sova på samma säng, kämpar om små saker han alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sova med andra kvinnor utanför sidan. Jag har aldrig älskat någon i mitt liv utom honom. Han är min barns fader och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt för att bli det vi är idag. för några månader sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, att ensamstående mamma kan vara svår ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för mig om Dr OGUNDU hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag var riktad till Dr OGUNDU på hans email: drogunduspellcaster@gmail.com
och förklara allt för honom så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig anda som styrde min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar. Så han kastade en stavning för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och frågade mig att förlåta honom. Jag är så glad nu. så det var därför jag bestämde mig för att dela med mig av min erfarenhet med varje kropp som har sådan problemkontakt Dr befri den stora stavningskanalen på hans e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
Diana06.03.18 kl. 12:15

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

06.03, 12:15Livskris av Diana
06.03, 12:14luggar av Diana
26.01, 12:30tre veckor kvar av Johanna
26.01, 12:29Chanette av Johanna
26.01, 12:29Livskris av Johanna