Spring spring fortare än mig vi kommer ändå aldrig traska tillsammans mitt hjärta klappar likt kastanjetter men det får du aldrig veta

Publicerad 16.06.2017 kl. 20:40

En vecka i Vasa har snart gått, och jag trivs prima. Vet inte om det är staden eller sommaren, säkert en kombo, men positivt hur som helst.

Jag bor precis intill vattnet, så på kvällarna brukar jag länka eller promenera längs med stranden. Igår sprang jag 2 km i ett, inte mycket för världen men mycket för mig som typ aldrig orkat springa mer än i typ en minut tills jag legat flåsande på marken i hopp om att inte svimma. Skulle ha orkat mer till och med men var så förvirrad av mitt ork så jag var tvungen att stanna och kolla ifall det stämde, vilket det gjorde.

Men det är intressant detdär med springandet, hur jag hatat det så mycket förut, men nu känner jag mig så lycklig då jag springer. Har en teori om att det är för att jag förut sprungit till ganska arg musik, och nu har jag sprungit till min pepp-lista! Dessutom har jag nog varit ganska arg från början förut då jag sprungit, och nu har jag sprungit då jag redan färdigt varit på gott humör. Men vi får se, hoppas det håller i.

En annan sak som känns väldigt befriande är att jag inte känner så många personer här, alltså har jag mer tid att göra saker ensam. Det var samma sak i fjol i Stockholm, jag kände mig så kreativ, målade, broderade osv. Samma sak nu, men i något skede ska jag tvinga mig ut och umgås med folk också, lovar!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Det här inlägget fick mig att bli pepp på Vasa till hösten! + sökte fram din PEPP-playlist, meget bra!!
Louise18.06.17 kl. 12:59
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA06.10.17 kl. 01:10

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer