Spring spring fortare än mig vi kommer ändå aldrig traska tillsammans mitt hjärta klappar likt kastanjetter men det får du aldrig veta

16.06.2017 kl. 20:40

En vecka i Vasa har snart gått, och jag trivs prima. Vet inte om det är staden eller sommaren, säkert en kombo, men positivt hur som helst.

Jag bor precis intill vattnet, så på kvällarna brukar jag länka eller promenera längs med stranden. Igår sprang jag 2 km i ett, inte mycket för världen men mycket för mig som typ aldrig orkat springa mer än i typ en minut tills jag legat flåsande på marken i hopp om att inte svimma. Skulle ha orkat mer till och med men var så förvirrad av mitt ork så jag var tvungen att stanna och kolla ifall det stämde, vilket det gjorde.

Men det är intressant detdär med springandet, hur jag hatat det så mycket förut, men nu känner jag mig så lycklig då jag springer. Har en teori om att det är för att jag förut sprungit till ganska arg musik, och nu har jag sprungit till min pepp-lista! Dessutom har jag nog varit ganska arg från början förut då jag sprungit, och nu har jag sprungit då jag redan färdigt varit på gott humör. Men vi får se, hoppas det håller i.

En annan sak som känns väldigt befriande är att jag inte känner så många personer här, alltså har jag mer tid att göra saker ensam. Det var samma sak i fjol i Stockholm, jag kände mig så kreativ, målade, broderade osv. Samma sak nu, men i något skede ska jag tvinga mig ut och umgås med folk också, lovar!

Kommentarer (1)
Det här inlägget fick mig att bli pepp på Vasa till hösten! + sökte fram din PEPP-playlist, meget bra!!
Louise18.06.17 kl. 12:59

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy