Tre materiella ting

Publicerad 01.06.2017 kl. 12:29

I morgon fyller jag år, och vilken dag är inte bättre att drömma om materiella ting än dagen före ens födelsedag?? Så här kommer tre saker jag gått och drömt om.

Denna skjorta i perfekt mönster som jag gått och dreglat över på & other stories.

 

Den mest perfekta skon jag skådat i hela mitt liv. Adidas Stan Smith med tarraband. I grönt förståss, annars är det ingen idé.

 

En ordentlig stekpanna! Mina buckliga ikea-stekpannor fick se sitt nya hem i sophuset då jag flyttade. Min nästa stekpanna vill jag att ska hålla hela livet typ. Också en tjockbottnad kastrull skulle behövas.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
skjortan!!! så jäkla fin. och du, stort grattis på födelsedagen
Ellen02.06.17 kl. 11:14
Jaa visst är den perfekt <3 Tack!!
02.06.17 15:23
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA06.10.17 kl. 01:13

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer