Sluta drömma om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det.

01.05.2017 kl. 16:30

Glad vapp i efterskott allihopa! Hoppas era vappnar varit fina, min har varit så mycket annorlunda än alla mina tidigare vappnar men också en av dom bästa. 

Vappen är ju min favoritdag på året, det är då det blir varmt, då alla människor kommer ut ur husen, och städerna är fulla med folk, då man samlas i parker och njuter av livet. I år bestämde jag mig dock för att bli kvar uppe i lilla Jeppis, nånting som stressade mig lite i början men som i slutändan blev till nånting riktigt fint!

Vi hade finmiddag med nypotatis, fisk, halloumisallad, sparris och rostbröd med räkmömmö. Sen blev det bastu, våffelkalas, skumpa, gr och dans runt vappenpalmen(bra grej!). Mot natten fick vi extrem danslust, gjorde oss i ordning, och styrde färden mot mellen. Väl där var det ju såklart stängt, vad är denhär staden ens??? Det finns lixom en nattklubb och den är stängd på vappen, ok. Så i stället tog vi oss in på black sheep och köade en kvart till bardisken men bestämde oss för att tillbax till mitt och fortsätta festen där i stället, bra så.

Bra vapp blev det ändå, fint att trotsa traditionerna ibland och göra nånting helt annat!

Kommentarer (2)
Glada vappen till dig också :)
Daniela01.05.17 kl. 17:58
Jag har mailat dig! :)
Grön i Åbo02.05.17 kl. 11:34

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy