Liten life update och fina hundar

23.03.2017 kl. 11:15

Just nu befinner jag mig här, i Borgå med fem stycken hundar. Bara Leia fattas från bilden. Det är så härligt med så många hundar, då är det alltid nån som orkar mysa med en.

Abbey och Liv är typ världens bästisar <3

Full fart och fläng med fem hundar i huset i allafall!

Men vetni, egentligen ville jag bara berätta för er att jag fått sommarjobb, är så sjukt himla nöjd! Ska jobba för Borgå stad grönområden, det innebär alltså att rensa ogräs, klippa gräs, städa och plocka skräp, sånt! Jag tror denhär sommaren kommer bli perfekt, jag kommer få jobba ute, med fysiskt arbete = jag får motion på samma gång! Dessutom är jag intresserad av den branchen också, så det är ju helt perfekt lixom!!!

Just nu känns det som att jag har ganska mycket program på gång, det är bara bra! Nästa vecka åker min klass till Åbo för ett projekt vi gör tillsammans med Åbo hanken och novias fotostuderanden, tror det kommer bli jättejätteroligt! Så pepp! 
Som dom flesta finlandssvenskar säkert vet så är ju nästa vecka även pampasveckan, årets höjdpunkt typ?? Får bli äkkilähtö från Åbo upp till Vasa på torsdag för sen är det fest fest fest ända tills söndag! 

Kommentarer (3)
Vad innebär pampasveckan? :D
Daniella Caspian23.03.17 kl. 15:30
Pampasveckan är en vecka då man årligen firar Pampas(alltså Österbottens) Nationaldag, (nästan)alla svenskspråkiga studeranden samlas i Vasa, på fredagen är själva nationalagen och då ordnas en olympiad och på kvällen är det säkert finlands största fest i ett köpcentrum. Det är fest hela veckan lixom! På torsdagen är det t.ex. flera pre pampas sittningar och tidigare i veckan ordnar studerandeföreningarna och nattklubbarna olika evanemang för att tagga inför! :) Det är alltid så härlig stämning och man träffar massvis med bekanta, mellan olympiaden och kvällsfesten brukar man dessutom surfa mellanfester. Hoppas jag lyckades förklara tillräckligt bra, men jag tror verkligen att det borde upplevas för att man ska förstå helt :D
23.03.17 19:49
Sidu, jag har ju faktiskt jobbat med samma sak en sommar, men inte förstod jag att det var det du skulle jobba med när du talade om det här i veckan
C23.03.17 kl. 18:01
Men åh, grattis till jobbet!!
Ellen02.04.17 kl. 14:54

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.