Om nya favoritblusen, shopping och stress

04.03.2017 kl. 12:55

Jag vill bara visa upp min fina blus som jag köpte från Zara i Stockholm. Jag kan lixom inte vänta på att kunna andvända den! Jag är ganska frusukocko så just nu blir det mest långärmat för mig, men snart! Zara har förresten så fina kläder just nu, eller kanske dom alltid haft det men att jag inte märkt?? Jag har inte shoppat sådär ordentligt som jag gjorde ibland förut sen jag började studera, ni vet när man åker till en annan stad bara för att köpa shit. Å ena sidan är det ju superbra för alla vet ju att konsumtion inte är så najs osv. men det känns ändå tråkigt. När jag är klar från studierna och fått mitt första jobb och min första lön ska jag shoppa så satan, en dag av supershopping och sen får det va. Känner att jag är värd att unna mig det en gång efter fyra år av snålhet.

Jag har verkligen börjat öppna ögonen för olika omlottmodeller på blusar, tycker det är så snyggt. Känner också en stor lättnad i att jag börjat använda mer mångsidiga kläder, kanske mer vuxet också? Har lite fastnat i detdär diket med typ t-shirt och kjol och inte helt vetat vart jag vill gå därifrån. Nuförtiden trivs jag nästan bättre i byxor än kjol också, vem skulle ha trott det? Tricket var att skaffa snygga byxor som jag känner mig fab i i stället för tighta, dåligtsittande jeans. Culottes och kostymbyxor har verkligen öppnat upp en ny värld för mig <3

Igår kände jag mig riktigt oproduktiv, det enda jag åstadkom var domhär bilderna, resten av dagen gick åt till youtubetittande. Men jag får verkligen inget gjort då jag inte är hemma, det stressar mig så enormt att vara borta hemifrån faktiskt. Vad kan det ens bero på? Kanske att det finns andra folk runt en eller att arbetsytorna är annorlunda? I morgon åker jag hem igen i allafall, efter två veckor på olika ställen, ska bli så skönt att komma tillbax till vardagen, även om jag ännu har mycket att catch up med!

Kommentarer (1)
väldigt snygg blus och väldigt snygg i kombo med byxorna! det är typ sådär jag skulle vilja gå klädd, men sällan gör.
Ellen08.03.17 kl. 22:22
Tack! Det är konstigt hur det ibland kan kännas som ett så stort steg till att klä sig som man vill, men för mig har det i allafall boostat mitt självförtroende enormt av att jag vågat testa mig fram och vågat ändra min stil ibland. :)
10.03.17 17:29

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy