Januari-Juni 2016

27.12.2016 kl. 16:29

För engångsskull är jag i tid ute med årsresumen, här kommer halva 2016 i ett nötskal!

Nyår firade jag i Åbo. Sen åkte jag tillbax till Borgå, fotade på en 60-talsfest, sa hejdå åt Nikivalpen som flyttade till sitt nya hem. Två veckor tillbringade jag i Åbo med Liv och Matias, och sen åkte jag upp till Jeppis igen.

Jag experimenterade med mitt långa hår(så jobbigt då det blir trassligt av halsduken!!). Jag och Matias turistade Borgå och Helsingfors. Jag tog bilder med min nya instax-kamera!

Jag och Matias firade att vi kännt varann i två år, jag var superpepp på att klä mig vårigt och fint! Jag åkte till Åland och Stockholm. Vi förberedde oss för att lägga ner Jakkara-företaget och sålde dom sista möblerna. Jag åkte iväg till vasa för att gå på Pampas Nationaldag!

Liv firade ettårsdag med fiskkaka och kalas! Jag hade sjukt långt hår och dille på rosa(har jag ännu). Min lägenhet var vårig och jag hade tulpaner jämt. Jag målade med bläck från bläckpatroner och klottade ner ALLT.

Maj är den bästa månaden för den börjar med vappen(=världens bästa dag på året), vi firade våren i Åbo! Jag upptäckte min kärlek för färska vårrullar och testade letterpress. Jag bestämde mig en dag för att jag är trött på mitt hår så Thea klippte av det åt mig samma dag. Jag och Chanette invigde sommaren vid Gamla hamn. Jag och klassen åkte till Köpenhamn och jag vill åka tillbax till den staden nu nu nu!

I juni började jag sommarjobba, alla dagar såg ganska lika ut, jobb 12-16 måndag-torsdag. På midsommarveckan roadtrippade jag och Matias i Sverige, vi besökte Stockholm, Trosa, Kalmar och Öland. Kanske den roligaste resan hittills. Vi bodde på camping, låg på stranden en hel dag(bästa jag gjort i mitt liv, varför har jag fördomat det så mycket förr??), blev sickebruna och turistade skiten ur ön. 

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.