allvar för mig var så enkelt för dig du tog hårda ord på skämt

10.12.2016 kl. 23:55

Bild på fin mossa(?) på Gotland p.g.a. tänkte skriva lite om bl.a. så mycke bättre och det är ju filmat där, inte alls långsökt nej heheh.

Okej men i allafall, jag tittade just klart sista avsnittet av så mycket bättre där dom tolkade Ted-låtar och nu är jag bara så himla bölig att jag måste få skriva av mig. Alltså själva tolkningarna var kanske inte så jättebra alltid, men, att få höra Teds brorsa(som skrivit låtarna) prata om låtarna och om Ted var så fint och sorgligt och FINT igen!!

Och sen vill jag bara prata lite om skam och egentligen vill jag ba spoila allt till er nu men jag säger bara att jag är så kär i denhär tredje säsongen som är på gång nu och jag har nog aldrig känt såhär mycket då jag sett på en tv-serie förr. Alltså jag är inte en sån person som gråter när jag ser på film och sånt men alltså det är nånting helt magiskt och äkta i den serien som ba får mig att känna så mycket. Alla säsonger är guld!! Och jag vet att jag inte är den enda som känner såhär lixom så nu förväntar jag mig minst en kommentar här under om hur ni också älskar skam och att det är bästa serien som finns, ok?

Kommentarer (2)
SKAM HJÄRTA X 10000
Louise11.12.16 kl. 11:34
<3333333333333333!!
11.12.16 12:57
Asså två skilda gånger hörde ja nä nå typer tala om skam i spåran! Ville ba joina dom
Thea11.12.16 kl. 19:22

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.