Galan 2016

21.11.2016 kl. 14:13

Ett skepp kommet lastat med ännu ett galainlägg, ett som inte kommer spåra ut till en diskussion om bröst(tack för alla fina kommentarer btw) denhär gången.

Som sällskap hade jag dessa två härliga personer, Linnéa och Jenna! Tack internet för att du alltid hjälper mig att binda kontakter <3

Arrangörerna själv, jag är ännu så imponerad över att två helt vanliga personer som inte ens är så mycket äldre än mig själv tagit initiativet till att ordna ett så stort och lyckat evenemang! You go girls! Dethär visar verkligen att man i stället för att sitta hemma och klaga över att det inte finns ett passande evanemang för just en själv istället kan ordna ett! I stället för att klaga över hur tråkiga butiker det finns i ens stad, öppna en bra själv då, osv! För det är ju faktiskt möjligt.

Kvällen fortsatte med musik och dans och skoj och såklart prisutdelningar! Efteråt bar det av till eftersläpp där vi fick himmelskt goda smörgåsar som jag ännu inte vet ifall dom innehöll kött eller om det bruna var typ svamp eller nånting(?) och om dom gjorde det vill jag inte veta för det var så gott heheh och då lever jag lyckligare i ovetande p.g.a. äter inte kött sen x antal månader tillbax i tiden. 

Men hursomhelst, tack allihopa för en bra gala och grattis till alla som vann och alla som var nominerade! Nu är det bara att vänta på nästa år igen då.

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.