Tyger

17.11.2016 kl. 11:40

Ifall ni missat vad sypeppen är så kolla in här eller här! Det är inte för sent att hoppa på! ;)

Jag har fortfarande lite svårt att välja ett tyg till sew alongen. Jag ville egentligen ha något fint mönster, men jag är så himla kräsen med mönster så jag hittade såklart inget tillräckligt fint. Då köpte jag detta härliga silkiga silvriga tyg, billigt var det också, men materialet är säkert det absolut sämsta att jobba med, polyester. Jag har tittat lite på olika bommullstyger på nätet och började tänka lite på rött. Sen kom jag ihåg att vi har ett loppis här i Jeppis med en hel hylla fylld med tyger(El Magasin, nära skolparken!!), så jag tog mig dit, och köpte ett rött tyg, det är tunnt, lite genomskinligt, och säkert också något slags konstmaterial? Jag lutar ändå mer mot det silvriga tyget, tänker mig en härlig spaceig och flowig skjorta!!

Bildkällor

Jag är lite rädd för att sy knappar i silkestyg faktiskt, är det svårt? Jag tror faktiskt att jag bara en gång i mitt liv sytt ett knapphål och då var det i jeans. Eller så kanske jag kan använda såna knappar man klickar fast? Men just nu lutar det faktiskt lite mot en modell utan knappar, dethär måste jag ännu fundera lite på före jag tar till saxen, men visst är den rosa wrap-blusen här ovanför väldigt snygg?? 

Kommentarer (4)
Jag tror aldrig att jag sytt ett knapphål om jag ska vara ärlig, så jag tänkte att jag nog ska försöka mig på det till min blus för sew alongen! Men som reservplan har jag också köpt tryckknappar, ifall att liksom :)
Ellen17.11.16 kl. 13:04
Jaa det lönar sig nog att öva i en annan tygbit först i allafall tror jag. Jag är så rädd för att förstöra hela plagget med att sy in knapparna..
17.11.16 17:25
vet ju inte vad det är för event du ska på, men den randiga klänningen var LÄCKER!
Meg18.11.16 kl. 09:51
oops, kommentaren skulle vara till inlägget ovan. ha en fin fredag :*
Meg18.11.16 kl. 09:52
Oh så snygga tyger! Jag tror absolut att det silvriga tyget skulle va HUR fint som helts som en wrap-top!
Fredrikapåvinden19.11.16 kl. 10:47

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.