Puhun unissaan ettei se jäis kokonaan

26.10.2016 kl. 11:49

Sen jag flyttade till Stockholm känns det som att alla mina bilder är så himla mörka och dystra. Tittar man igenom mitt instagramflöde så är allt bara mörkt. Jag har funderat mycket på varför det blivit så, och tänkte först att det var för att jag bor i ett mörkt rum dit det kommer typ noll naturligt ljus, fast nästan inga av mina bilder är tagna där, så kanske det kan reflektera i mig på nåt mystiskt sätt? Jag längtar så till att komma tillbaka till Jeppis till min egna ljusa stora lägenhet, jag vill ha mina egna möbler, mina egna köksredskap och egna säng. Samtidigt vill jag bara vara i denhär staden! Kan vi flytta min lägenhet till Stockholm please??

Sen så jobbar jag nine to five varje dag = det är mörkt då jag går från jobbet, alltså hur kan jag varje år vara lika förvånad över mörkret på hösten?(Och över ljuset på våren) Det är som att jag glömt hur det är.

Mina inlägg känns nästan lite påtvingade, har inget speciellt ämne i dom mer, utan jag mest bara babblar på. Antar att det beror på att jag bloggar så sällan nu när jag inte har internet hemma och måste göra det på nån allmän plats, det är jobbigt. Då blir det lätt att jag bara slänger ihop alla tankar till ett himla inlägg, sen har jag inga bilder heller p.g.a. mörker och lathet.

Jag vill bara publicera inlägg av hög kvalité, men jag vill inte heller ha en bloggpaus, så hur ska jag göra när lixom inte klarar av det?? Är så himla onöjd med mig själv överlag just nu. 

Och nu över till nånting helt annat, mitt första brodyr. Sjukt bra grej att göra som ett litet tidsfördriv, men sjukt svårt att hitta på vad en ska skriva. Det blev ett fint Vasas Flora och Fauna textstycke denhär gången, deras låttexter är nog världens finaste. Det harmar så oerhört mycket att jag av misstag började den sista raden lite högre upp än vad jag borde vara. Ville egentligen ha den hemma på min vägg men jag vet att jag inte skulle kunna stå ut med det ojämna radavståndet, så jag gav den åt Matias i stället.

Håhhåh, låter som att jag har värsta livskrisen här på bloggen, inget är bra och inget duger. Det är nog kanske lite så också, när hösten rullar igång vet jag aldrig riktigt vem jag är längre, jag börjar klä mig tråkigt p.g.a. kyla och känner mig helt lost i min stil. Men det hjälper mig att vara här i allafall, i en ny stad, jag är supernöjd över att jag är här, i Stockholm!! Tänk nu!! Och över att jag jobbar på en så hurja bra praktikplats där jag får syssla med precis det jag vill göra, att jag träffat så fantastiskt härliga nya vänner, att Matias precis varit här och att vi snart ses igen, att jag ska se Kent på fredag och att jag ska få se Liv och alla våra andra hundar(+ Seraphina valpen!!) snart. 

Kommentarer (4)
Så him-la fint brodyr!! Får man beställa? ;)
Louise26.10.16 kl. 16:40
heheh sure! :)
26.10.16 16:56
Känner verkligen igen mig med detdär med bildbrist, Tycker ändå dina inlägg alltid är inspirerande :)
Iisa Smeds26.10.16 kl. 20:58
Tack, vad glad jag blir att höra det!! :) Samma kan jag säga om dina <3
27.10.16 16:14
ååh varifrån har du köpt "broderibottnen/tyget" (vet inte vad det heter) och tråd? hur gör du med mönstret, ritar du upp det först? :) sjukt snyggt! jag vill också brodera något.
ia06.11.16 kl. 19:17
Jag köpte mitt på panduro! Det e styvt i början men då man blöter det blir det mjukt, så jag broderade i det medans det var styvt. Jag bara googlade broderibokatäver och utgick från dom men ändrade lite, skrev bara upp citatet på notes i telefonen för att kolla var det ser bäst ut att byta rad, inget desto mer planerande men jag tänker att det kan bli svårare om en vill skriva nånting centrerat...
08.11.16 00:08
Hej vänner, jag är Adrea Maria, från Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen. Jag vet inte riktigt mycket hur sakerna fungerar här men jag har läst bra vittnesbörd om hur man återställer förlorat förhållande och att göra ett äktenskapsarbete online bloggkommentarer och jag vill också lägga till lite av Mitt eget livserfarenhet här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja sig.
Läs mitt äkta liv äktenskap berättelse, Efter att ha varit gift med min man Anderson, i 9 år har vi inget barn av oss, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att dela med sig av de här goda nyheterna här, så att alla som har liknande äktenskap / relationskris kontaktar

(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
 WhatsApp nr: +79268011965

för brådskande lösning att älska problem som; ..,
jag) kärleksspell få tillbaka ex-kärleksrelation, sluta skilsmässa, stava för att avsluta en kärleksrelation etc.
ii) Traditionella rötter och örter för att bota blodcancer, Aarskog syndrom, Aase Smith syndrom.
ABCD syndrom. Abderhalden Kaufmann Lignac syndrom. Abdominal aorta aneurysm.
Kvinnokemodektom med kutana angiolipomer.
Abdominalt cystiskt lymhangiom. (Cure Sexually Transmitted Disease)
Diarrésjukdomar. ... HIV / AIDS. ... Slag. Andningsvägarna. ...Tuberkulos. ... Vill du tillfredsställa din kärlekspartner med sex på sängen, starka mänsektion.
Jag rekommenderar starkt den här stora mannen DrOduduwa om du har liknande infektioner eller sjukdomar.
Maria Andrea29.03.19 kl. 13:01

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy