Borgå

27.09.2016 kl. 20:10

På veckoslutet var jag i Borgå igen, alltså så fint och höstigt där var!! Jag tog lite bilder då jag, Matias, Liv och Abbey var ute på promenad i Borgbacken, så why not ladda upp dom här också heheh.

Våra fina hundar <3 Liv är sur på mig för att jag åkt till Stockholm utan henne, hon hälsar alltid först på Matias när jag varit borta.

Abbeyyy!

Alltså nog är ju Borgå ändå fint! Jag fick samma känsla som i våras då jag kom ner från Jeppis till Borgå, blev lixom förvånad av hur många fina träd det finns! I våras för att det var så grönt och nu för att det över huvudtaget fanns träd.

Jag och min bebeeeee

Små saker man blir glad av

Sånt man blir ännu gladare av.

Nu är jag i allafall tillbaka i Stockholm igen, och stannar denna gång lite längre, blir så trött (och framförallt fattig) av att resa av och ann hela tiden, nu får det va nog. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
vad gör du i stockholm? Hur länge ska du vara här? hur hittade du boende? osv kanske har du redan skrivit om det men är så nyfiken!
emma27.09.16 kl. 21:29
Jag är här på praktik, 10 veckor, har hälften kvar! Bor gratis hos en släkting i Huddinge, skulle aldrig betala för att bo där, men det är lixom ok eftersom det är gratis..
28.09.16 14:00
Tio poäng för dina foton. De är verkligen fina.
Mikael08.10.16 kl. 23:41

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.