Sandra du var bättre förr

21.09.2016 kl. 17:08

Jag hittade min flickr som varit bortglömd ett tag, gick igenom bilderna, blev lite ledsen samtidigt som jag blev lite imponerad över den jag var förut. Nuförtiden fotar jag mest för mig själv, typ dokumenterar vad jag har på mig eller nånting sånt, men förut alltså. Jag hade såna roliga fotoprojekt och visioner, så jag tänkte att vi kunde ta en liten titt bakåt i tiden. Jag minns tyvärr inte när alla bilder är tagna, men jag kan försöka gissa åt er! Såhär kunde det se ut:

Jag kunde t.ex. måla Mirellas fejs svart och placera henne i en lövhög.
Denhär bilden är nog från 2011 tror jag.

Under min tid på medialinjen ägnade vi massor av tid i studion, så många fina minnen från studion i viko <3 Bilden på Heidi tog jag alltså nångång mellan 2011 och 2013.

Jag kunde lägga mig själv i snön för en bra selfie?? (OBS se så mörkt hår jag hade, fint ändå) 2013 kanske?

Eller så kunde jag lägga Iines i snön, barryggad dessutom, HU!
2012?

Jag kunde ringa upp gamla dagiskompisar och fota ihop. Fotostället som Rebecka valde här var ju så bra!! Dit måste jag gå och fota pånytt.

SÅ gammal bild!! 2010 kanske?? Jag gick i högstadiet i allafall.

Utöver porträtt blev det en hel del stilleben också.

Jag kunde ta med Iines upp på taket och hälla fakeblod över ryggen på henne, minns att hon berättade för mig att hon är lite höjdrädd efteråt hahah! Bilden är från 2013.

Till ett fotoprojekt i skolan fotade jag bl.a. Amanda och Karolina i Kronoberget, ett område i Helsingfors med en massa öde villor.

Fortfarande så nöjd med dessa bilder!

Och dom är från 2014!

Hösten 2011 då jag just börjat på medialinjen fotade jag Iines i solnedgången i Helsingfors.

En av dom första bilderna jag fotade med min systemkamera som jag blev riktigt nöjd med, måste ha varit 2010??

Vi fortsätter på samma tema med en till bild på Filip men från 2011 eller 2012 kanske, fortfarande en av mina favoritbilder!!

Jag avslutar med en lite nyare bild(ändå över två år gammal??) på Matias, dethär var första gången han var i Borgå för att träffa mig! Minns att jag hade haft en ganska lång paus med fotograferandet, ett års paus kanske, och att han bad mig ta med kameran, kul! Mitt fotointresse tog en liten ny sats där, men det har aldrig riktigt blivit som förut.

Jag hoppas på att jag en dag kan ta upp intresset igen på en lika kreativ nivå som förr. Jag vill fota mera lite konstnärliga porträttbilder, få igång intresset igen, nån som vill bli fotad??
Samtidigt känns det som att jag har så himla massa bollar i luften just nu, jag försöker måla, tecka, sy, brodera, läsa, skriva, allt. Men vem säger att man inte kan hålla på med flera saker?

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Sassa! Vi kan fota tillsammans igen!
Chanette22.09.16 kl. 08:56
JOOO! Kan vi göra de? :)
22.09.16 13:27
åh, jag är precis likadan. Förut gjorde jag massa små projektfotograferingar, orkade prova nya vinklar och uppställningar, tog porträttfoton, satt i timmar och redigerade i photoshop varje dag o.s.v. Nu rör jag knappt kameran vissa veckor, och gör jag det så fotograferar jag samma saker hela tiden och det känns så himla trist. Hoppas jag får orken och lusten (och tiden, förstås, har en snart 6-månaders bebis hemma och hon "stjäl" nästan all tid).

jag tror att en får kämpa lite, för att komma tillbaka. Kanske börja med att återskapa gamla bilder och försöka göra dem ännu bättre? :)
hanna, förbanna22.09.16 kl. 11:11
Ja men verkligen, jag måste börja inse att jag inte bara kan sitta och vänta på dendär inspirationen och motivationen, utan jag måste ta tag i den själv! Tack för idén med att återskapa gamla bilder, blev hemskt ivrig på det direkt!!
22.09.16 13:31
Waautsi!! Skitcoola!
Grön i Åbo23.09.16 kl. 08:51
Så coola bilder! Känner igen mig mycket, jag har själv fotat en hel del tidigare, men nu blir det nästan aldrig av... Men här fick man ju lite inspiration!
Victoria26.09.16 kl. 22:49

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.