Jag tror int jag far till Jakobstad igen

01.09.2016 kl. 22:03

Hej! Nu har jag äntligen fått internet och det känns som att jag inte bara är på semester mer. Första veckan av min praktik har snart gått och jag trivs så saakelis bra!! Jag är så glad över att jag fått riktiga arbetsuppgifter, första dagen fick jag genast börja designa en logo.

Jag stortrivs i Stockholm, allt är så vackert, idag t.ex. gick jag ner i en tunnelbanestation som såg ut som ett himla konstverk. Jag har börjat lära mig hur lokaltrafiken funkar, men det är fortfarande saker som förvirrar mig ibland.
En lite jobbig sak är valutan, det känns som att allt är så billigt fast det inte är det??? Igår köpte jag en snickers för 19kr, det kändes väl inte så mycket tänkte jag men 19kr är ju föfan 2 euro, TVÅ EURO FÖR EN SNICKERS??? Jessus. Sen är det dethär med att folk säger att nånting kostar t.ex. trettonhundra, är det då tusentrehundra eller? Så förvirrande, är det ens grammatiskt korrekt att säga så? Ingen säger så i Finland ju. 
Och sen dethär med mil, kan man inte bara säga tio kilometer? Jag behöver ingen extra enhet att hålla koll på, men jaja, det är väl bara att anpassa sig till landet, jag kommer väl lära mig grejer antar jag!

En annan kul grej med Stockholm: människorna är inspirerande på ett helt annat sätt än i Finland, det finns snyggt och kreativt klädda personer överallt i tunnelbanorna, attans vad jag har fått stilinspiration.

Men hej, nu har jag babblat på här ganska länge(fingerdiarre?), så vi lägger punkt här för i dag, ha det bra vänner!

Kommentarer (3)
Jag och min kompis Louise har också flyttat till Stockholm nu i höst. Tänkte att jag bara ville säga det. :) Det är verkligen lätt att stormtrivas i den här stan, och håller med om att alla människor är så snygga här. För mig framkallar de både inspiration och lite ångest över min egen garderob haha.
Frida02.09.16 kl. 10:24
Vad roligt! Hit me up om ni vill ta en öl nån dag t.ex. :D Håller med, finklädda människor framkallar både inspiration och ångest, men framförallt framkallar det lite shopaholicern i mig... Måste försöka att inte gå in i klädaffärer!!
03.09.16 15:15
Jag har alltid samma reaktion när jag besöker Stockholm: Här vill jag bo!! Älskar't. Lite nyfiken var nånstans du är på praktik i Stockholm? :D
Anna02.09.16 kl. 20:32
Är på en reklambyrå som heter Sprida, dom e ganska stora inom läkemedelsbranschen men gör också annat :) Just nu jobbar jag med en logo och hemsida till en proffscyklist och hjälper till lite med andra grejer här och där! Ha vari superskoj hittills!! Jag är liksom helt amazed över att det är sånthär jag(förhoppningsvis) kommer jobba med om några år :D
03.09.16 15:13
Jag heter Allesandro Rose, jag är från Stockholm Sverige. Under de senaste två veckorna läste jag en kommentar från online blogg webbplats som räddade mitt äktenskap från skilsmässa, verkligen information är kraftfull. Jag hade god avsikt att dela med dig om min personliga äktenskaps livserfarenhet.
Min man skilde mig förra 2 år sedan, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät hela natten när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när kommer pappa att komma tillbaka hem till middag ikväll! jag älskar min man så mycket och vi har en tjejflicka på 6 år tillsammans. jag kontaktar så många stavbrickor i det förflutna ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärleksspell till förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mina hjärtfelta smärtor till min vän Michealle, hon uppmanade mig också att kontakta kommunikation med samma Spell Caster Dr.oduduwa, jag läser också om Oduduwa på en bloggkommentar sektion som detta .. att Oduduwa har en stavning magisk kraft för att ta tillbaka ex love man hem. Min man var under en ond spell från en annan kvinna som hävdar att de daterades sedan i högskolans dagar. Den här andra ogudaktiga damen gjorde en kärleksdel för att övertygade min man att skilja mig.
Min man Anderson kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond spell från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade henne innan hon blev gift med mig. Dr.Oduduwa hjälper mig att radera varje ont som stavar bort från min mans ögon, denna Oduduwa kraftfulla stavning löser mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i vårt hus. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta DrOduduwa love spell.
Dr.Oduduwa försäkrade mig att han kan hantera liknande problem som följer;
- Ljusstearinljus Kärlek stavar till Ta tillbaka ex-make / ex-wife
- Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
- Fredkärlek Stavning böner för att komma tillbaka Stolt på ditt förhållande - Stava bönskrafter om du vill föda din egen baby-
- röda stearinljus stavar böner för att få betalt tillbaka förlorade pengar.
- Finansiella affärer framgång genombrott stavning böner.
- Kärlek Stava att locka uppmärksamhet och respekt,
- Traditionella rötter och örter för att läka blodcancersjukdomar, bota till högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
Jag rekommenderar verkligen Dr.Oduduwa spell caster, om du har liknande problem med äktenskapsförhållandet skicka ett e-postmeddelande för att kommunicera med Dr.Oduduwa för en snabb brådskande lösning: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
WhatsApp nr: 79268011965
Rose Alenssandro29.03.19 kl. 13:02

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.

 


Kategorier

Senaste kommentarer

03.08, 17:47Sockerdricka och sprit av Thanks to the great itoyah
24.07, 19:42Livskris av Stacy