Man har knappast levt om man int har en prick i nåt register när man dör

24.08.2016 kl. 21:55


Vill bara börja inlägget med att visa hur fin Liv var i solen idag, livsnjutarn Liv.

Vet ni va? Igår tog jag fram halsduk och vinterjacka, jag har gått och fått en helvetesförkylning och dessutom lämnat min plåmssa i Vasa = har inget körkort på mig = får cykla till jobbet. Idag var det i allafall soligt efter jobbet så vinterjackan fick ryka då jag kom hem. 

Men det var egentligen inte det jag ville skriva om. Jag vill berätta att jag äntligen fått packat alla mina kläder i min kappsäck. Fast inte alla, över hälften vill jag inte ha mer, fattar inte hur jag kan samla på mig så mycket kläder?? 
I allafall. I morgon är min sista jobbdag och på fredag morgon flyger jag till Stockholm mot nya äventyr. Ska vara där i 10 veckor.

Jag startar igång min Sverigevistelse med festivalbesök, Popaganda. Med mig har jag Thea, vi vill båda se Little Jinder mest, och jag är superpepp på Belle & Sebastian. Sen kommer dit ju också en hel del andra mycket lovande artister. Alltså förstår ni hur bra det kommer bli!! Är helt överdrivet pepp nästan!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Men åh, kul, hoppas ni har det bra på Popaganda!!
Linnea Aurora27.08.16 kl. 14:33
Finns det något sätt man kan spara sina uppgifter när man kommenterat din blogg så man inte behöver skriva in de manuellt varenda gång?
Danni28.08.16 kl. 17:24
Hmm sparar inte din webbläsare uppgifterna? Annars vet jag inte.. Tycker att mina uppgifter brukar finnas där då jag kommenterar på andra ratata bloggar...
31.08.16 14:57

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.