Chanette

Det var så sjukt länge sen jag var ute och fotade sist, så i går kväll drog jag med Chanette ut på en fotorunda! Tycker vi båda fick riktigt bra bilder faktiskt, hurra!

Här hittar ni Chanettes fotoinstagram förresten!

29.08.2017 kl. 18:04

sen ska jag lyfta hennes händer och säga där ser du själv hur högt du når

Titta så fina bilder Chanette tog på mig på påsklovet! Vi träffas så sällan nuförtiden med trion: Chanette, Heidi och jag. Synd, men det ska bli bättring! Så nu senast vi sågs tänkte vi ta lite bilder för old times sake, så vi jag blåste upp ballonger så det täckte halva golvet, men så hann det typ bli mörkt innan vi började fota. Det blir så lätt så då man har så mycket att catcha up med. Fint var det ändå!

26.04.2017 kl. 17:25

Fyra telefonbilder från veckoslutet

Bästa vännerna Liv och Abbey <3

En kan inte bli annat än glad när solen lyser rakt in i huset och skapar solkatter på väggen!

Jag förväntade mig att vår lilla Fina skulle ha växt mer sen senast jag var i Borgå, men hon är fortfarande en liten spiku. Hon trivs att sitta ovanpå Jelsa som är så snäll och låter henne göra det.

På lördagen skulle jag och Matias på kalas, jag tyckte vi var så fina så jag ville ta en selfie men Matias var inte så tålamodig. Tycker resultatet blev roligt ändå.

 

Idag är det onsdag och imorgon åker jag iväg till Borgå igen. På fredag ska jag nämligen gå på arbetsintervju till ett jobb som jag så gärna vill ha. Håll tummarna för mig snälla! Och på lördag vetni, då åker jag till Åre!

15.02.2017 kl. 20:13

Yaoi Kusama

I somras var jag ju på Kusama-utställningen i Stockholm, gissa om jag blev glad när jag fick veta att den kommit hit också. I fredags var vi på Helsingfors-ekskursjon med klassen och då gick vi också på utställningen i HAM.

Nånting jag nästan missade lite förra gången var hennes små tavlor, som denhär t.ex.! Så fin, och den inspirerar mig att göra liknande. Har annars också varit mycket inne på dethär med kollage på sistone.

Alltså jag skulle kunna bo i detta rum ju. 

Eller här!

På vägen ut ur Tennispalatset fanns också ett rum där en själv fick bidra till ett konstverk. Alla fick en rund liten tarra att placera var en vill! Roligt koncept, mer sånt till folket!

04.12.2016 kl. 21:07

Borgå

På veckoslutet var jag i Borgå igen, alltså så fint och höstigt där var!! Jag tog lite bilder då jag, Matias, Liv och Abbey var ute på promenad i Borgbacken, så why not ladda upp dom här också heheh.

Våra fina hundar <3 Liv är sur på mig för att jag åkt till Stockholm utan henne, hon hälsar alltid först på Matias när jag varit borta.

Abbeyyy!

Alltså nog är ju Borgå ändå fint! Jag fick samma känsla som i våras då jag kom ner från Jeppis till Borgå, blev lixom förvånad av hur många fina träd det finns! I våras för att det var så grönt och nu för att det över huvudtaget fanns träd.

Jag och min bebeeeee

Små saker man blir glad av

Sånt man blir ännu gladare av.

Nu är jag i allafall tillbaka i Stockholm igen, och stannar denna gång lite längre, blir så trött (och framförallt fattig) av att resa av och ann hela tiden, nu får det va nog. 

27.09.2016 kl. 20:10

Sandra du var bättre förr

Jag hittade min flickr som varit bortglömd ett tag, gick igenom bilderna, blev lite ledsen samtidigt som jag blev lite imponerad över den jag var förut. Nuförtiden fotar jag mest för mig själv, typ dokumenterar vad jag har på mig eller nånting sånt, men förut alltså. Jag hade såna roliga fotoprojekt och visioner, så jag tänkte att vi kunde ta en liten titt bakåt i tiden. Jag minns tyvärr inte när alla bilder är tagna, men jag kan försöka gissa åt er! Såhär kunde det se ut:

Jag kunde t.ex. måla Mirellas fejs svart och placera henne i en lövhög.
Denhär bilden är nog från 2011 tror jag.

Under min tid på medialinjen ägnade vi massor av tid i studion, så många fina minnen från studion i viko <3 Bilden på Heidi tog jag alltså nångång mellan 2011 och 2013.

Jag kunde lägga mig själv i snön för en bra selfie?? (OBS se så mörkt hår jag hade, fint ändå) 2013 kanske?

Eller så kunde jag lägga Iines i snön, barryggad dessutom, HU!
2012?

Jag kunde ringa upp gamla dagiskompisar och fota ihop. Fotostället som Rebecka valde här var ju så bra!! Dit måste jag gå och fota pånytt.

SÅ gammal bild!! 2010 kanske?? Jag gick i högstadiet i allafall.

Utöver porträtt blev det en hel del stilleben också.

Jag kunde ta med Iines upp på taket och hälla fakeblod över ryggen på henne, minns att hon berättade för mig att hon är lite höjdrädd efteråt hahah! Bilden är från 2013.

Till ett fotoprojekt i skolan fotade jag bl.a. Amanda och Karolina i Kronoberget, ett område i Helsingfors med en massa öde villor.

Fortfarande så nöjd med dessa bilder!

Och dom är från 2014!

Hösten 2011 då jag just börjat på medialinjen fotade jag Iines i solnedgången i Helsingfors.

En av dom första bilderna jag fotade med min systemkamera som jag blev riktigt nöjd med, måste ha varit 2010??

Vi fortsätter på samma tema med en till bild på Filip men från 2011 eller 2012 kanske, fortfarande en av mina favoritbilder!!

Jag avslutar med en lite nyare bild(ändå över två år gammal??) på Matias, dethär var första gången han var i Borgå för att träffa mig! Minns att jag hade haft en ganska lång paus med fotograferandet, ett års paus kanske, och att han bad mig ta med kameran, kul! Mitt fotointresse tog en liten ny sats där, men det har aldrig riktigt blivit som förut.

Jag hoppas på att jag en dag kan ta upp intresset igen på en lika kreativ nivå som förr. Jag vill fota mera lite konstnärliga porträttbilder, få igång intresset igen, nån som vill bli fotad??
Samtidigt känns det som att jag har så himla massa bollar i luften just nu, jag försöker måla, tecka, sy, brodera, läsa, skriva, allt. Men vem säger att man inte kan hålla på med flera saker?

21.09.2016 kl. 17:08

Jag heter Sandra.
Studerar grafisk design, tillbringar alldeles för mycket tid till att försöka se cool ut på internet.
Tycker om att sy, tycker också om att måla men gör det allt för sällan och får skuldkänslor över att jag inte gör det. 
Borgåflicka lost in Österbotten.